söndag 4 oktober 2009

Första Frosten!

I veckan som har passerat så kom årets första frost. Fast man är mycket medveten om att det blir kallare och kallare så kom frosten ändå som en överraskning!! Inte var jag beredd på den, ingen is skrapa eller borste fanns i bilen... så då var det bara till att leta. Bråttom är det ju också på morgonen jag raffsade omkring i bilen på något som man skulle kunna skrapa bilrutorna med. och vad hittar jag?? Jo sommarens mest spelade skiva i bilen, MORA TRÄSK!!

Barnen är ju inte de mest samarbetsvilligaste personerna i världen när man ska på jobb/förskola. För det första så är det svårt att väcka de små, på helgerna så är det fart och fläkt före tuppen, men på vardagarna då är de segare än kola. Konsten att kunna klä på sig är som bortsprungen det kinkas och busas om vart annat. När Frida är på klädd så har hon börjat med att bara stå och skrika för full hals. Hennes röstresurser är något i mellan en siren och en katt på friarstråt i mars!! Till veckan så ska jag se till att Anton blir färdig före Frida så öronen får vila!! Vi får väl se om planen lyckas eller om hon blir super sur av att hon får vänta.

1 kommentar:

Vera sa...

Haha... känner igen det där från tiden då barnen var små (även om dom minsann kan trilskas än- trots högre åldrar!)

Fin layout du har på din blogg, den blev "höstvarm" :)

Kanske är bra att vi- herr och fru E- är lite smålata ibland, för nu när frosten kom så fanns det faktiskt både skrapa och borste i bildörren *host* man ska se det positiva i saker och ting va?! *ler* Däremot är det nog dax att stoppa in kupévärmaren för säsongen!

Ha det gott!
KRAM