torsdag 11 mars 2010
























Anton går under namnet Prickbert! Oj oj vad jag lider med min son... nu har kopporna börjat klia och han har väldigt många i ansiktet och i "kallingarna". Jag tänker bara på hur mycket ärr det kan bli... om han nu börjar klia. Hu hu huaa.

Själv så är jag lite orolig att jag ska få vattkoppor. Har inte haft det. Eller så hade jag en light variant när jag var i tonåren och trodde att det var en finne:) Min mor åkte på det när jag var 13 men jag "fick" det inte då...

Vad ska man hitta på med en sjukling?? Var och handlade lite järntråd. Tänkte att vi kunde göra lite fåglar eller något annat kul... vi får väl se vad det bli. Svärmor skulle komma förbi en sväng i eftermiddag. Nu ska jag krypa upp i soffan med Anton och titta på Bamse.
// Erica

1 kommentar:

Vera.m.fl sa...

Hur har ni det i "pricki-familjen"? Är det fortfarande bara Anton som drabbats eller har ni åkt dit på mer elände?! Ni har verkligen varit drabbade på sjukdomsfronten!!

Har oxå blandade känslor för ev klassfest!! Jag har knappt nån kontakt med någon från klassen, tror jag har mest kontakt med dig faktiskt- och då är vi ju inga kungar på att höras av direkt ;)
JessiJ träffar jag ibland (oftast på matvaruaffärer *S*) men det är oxå alltför sällan. Det blir tyvärr så när tid och ork inte riktigt räcker till....

Men men... OM jag får ledigt och OM vi kan vara ett gäng som ses lite före så vore det kanske kul att gå på festen- men det kanske vi kan prata mer om via mail el tele. Du har ju in mailadress på min blogg och sen kan vi ju alltid hitta varandras nr på hitta.se el ngt sånt :)

Ha en skön vecka!!
KRAM