lördag 4 juli 2009

Sommarens första bad i havet!

När vi åkte upp till Piteå så stannade vi en stund i Salusand norr om Övik för lunch och årets första dopp i havet. Anton som älskar att bad var först i. Av med kläderna och i det är hans melodi.
Frida hon var VÄLDIGT skeptiska till att bada i havet. Jag tror att hon tyckte att det var läskigt med vågorna som kom mot henne. Å det var ju lite kallt också inte alls som i baljan hemma. Anders lyfte upp henne för att hon skulle få sprattla med benen i vattnet men Här blev det inget sprattel inte nä, hon bar drog upp benen mot magen och vägrade i sten...

Men att titta på vattnet det gick bra Men allra bäst trivdes hon i sanden. Tänk sand sand sand vart men än tittade. Det kunde inte blir bättre och så mycket kul det finns att stoppa i munnen, å alla främmande människor man kan lära känna. Frida visade att hon var en badkruka och gillade att ragga på stranden i stället!

Vi han även äta lite medhavd lunch pastasallad det var mysigt det. Solen sken och senare när vi kom till Piteå så var jag alldeles röd på ryggen.Barnen hade jag minsann smort in med solskydd men glömt att smörja in mig själ.... AJ

2 kommentarer:

Vera.m.fl sa...

Aha... så ni är i Piteå nu? Hör gärna av dig om ni har tid att vara sociala mellan alla roliga (och mindre roliga) händelser. Vore skoj att kunna ses och surra lite :)

Hoppas att begravningen går bra och att ni får mysa och må "hemma" hos barnens mormor och morfar!

KRAM

jenny sa...

fina bilder du har kusinvitamin:) kram jenny