söndag 21 juni 2009

Detta blev resultatet!

Detta blev resultatet jag är ju specialist på att alltid vilja ta med många kort så även denna gång. Men jag tag "bara" med 4 bilder.... Hade 5 till i samma serie.

Midsommar har nu passerat. Vi firade den ute i Juniskär, det ligger söder om Sundsvall. Vi var ett ganska stort sällskap på 17 vuxna och 12 barn. Det var traditionell sill lunch och korv till barnen. Sedan var det lite fritid med lek och försöka hinna prata med alla vi har som tradition att gå en frågeslinga och så blev det även i år.... mitt lag vann förövrigt. Sedan blev det grillning och mys resten av kväll. Det var super trevligt och det gick bra visst var det trångt men L & M hade ordnat det så bra med tält ifall det skulle regna.

Anton och Frida visade sig från sin bästa sida. Det fanns många kompisar att leka med för Anton och Frida hon tulltade omkring och spanade in alla människor och flirtade järnet. Vi hade super tur med vädret. När vi åkte med så började det att regna. Snacka om tur med vädret!!! okej det hade ju kunnat vara lite varmare men men svensk midsommar.... det ska ju vara kallt.

Inga kommentarer: